Dr Razvan Mercut: De ce aleg implantul de silicon de la Motiva?

Dr. Razvan Mercut

Dr. Razvan Mercut

Doctor in Știinte Medicale Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva Sef de Lucrari UMF Craiova
Implantul de silicon Motiva este un implant din silicon de calitate medicală, cu o formă și o textură special concepută. Materialele utilizate în implanturi sunt produse de unul dintre cei mai mari producători de silicon cu o experiență de peste 30 de ani.

Motiva susține că implanturile lor din silicon au potențialul de a se adapta nevoilor dvs., menținându-și forma în timp. Acest lucru înseamnă că pot fi o opțiune bună dacă aveți un stil de viață foarte atletic și activ.

Motiva și-a câștigat o reputație solidă în rândul pacientelor cu augmentare a sânilor care au avut probleme cu alte stiluri de implanturi în trecut sau care doresc să faca o intervenție chirurgicala de revizie sau eliminare și înlocuire.

Consistența gelurilor de implant s-a schimbat în ultimele decenii, odată cu introducerea gelului coeziv. Acest tip de gel pare să rămână integru chiar și atunci când este deteriorat de un traumatism semnificativ la nivelul sânului.

Chiar dacă învelișul (carcasa exterioară) a substanței asemănătoare gelului este deteriorat, gelul este coeziv, deci nu are tendința de a se scurge. Implanturile pe bază de gel se pot simți și arăta mai naturale.

Programeaza-te on-line pentru o consultatie

Implanturi silicon - Dr Razvan Mercut