Dr Razvan Mercut: Care implant mamar cantareste mai mult? Silicon sau salin?

Care implant mamar cântărește mai mult?

Se pare că atunci când implanturile mamare din silicon au fost aprobate de FDA în 2006, a început marea luptă intre cele cu soluție salină versus silicon. Aveți de ales între cele doua ca pacienta de augmentare mamara, deci este important să cunoașteți asemănările și diferențele dintre produse.

O întrebare care mi se pune adesea este care cântărește mai mult, soluție salină sau silicon. Înțeleg această întrebare ca fiind importantă pentru paciente, pentru că atunci când te gândești la greutate, te gândești la disconfort. Cu toate acestea, când vine vorba de implanturi saline și siliconice, s-ar putea să fiți fericița să știți că există doar o diferență mică în greutate.

Lăsând deoparte factorul de greutate, există câteva asemănări și diferențe remarcabile între cele două implanturi care vă pot ajuta să luați decizia cu privire la care să apelati. Ambele tipuri de implanturi mamare nu sunt menite să fie dispozitive pe viață și se pot rupe în cele din urmă. Se știe că implanturile saline au un risc mai mare de rupere a implantului decât siliconul.

Ca și în cazul oricărei proceduri chirurgicale, este important să vă adresați medicului dumneavoastră si este esențial să puneți cât mai multe întrebări.

Programare on-line

Implant mamar din silicon sau salin- Dr Razvan Mercut

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top