Focus Clinic

Excelență în Servicii Medicale Integrate

Într-o lume în continuă evoluție, sănătatea și frumusețea se îmbină într-un mod armonios pentru a crea experiențe medicale de neegalat. Sub umbrela noului brand Focus Clinic, cele trei clinici renumite din Craiova – Doctor Razvan Mercut, Face Lounge, și Oftalmologie Craiova – își unesc forțele pentru a oferi pacienților o gamă extinsă de servicii medicale de top, într-un cadru de înaltă calitate și profesionalism.

#dr. Razvan Mercut

Dr. Razvan Mercut, specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, aduce o vastă experiență academică și practică în cadrul Focus Clinic. Absolvent al Facultății de Medicină din Craiova, Dr. Mercut și-a continuat specializarea la Spitalul Județean de Urgență Craiova și în centre de excelență din Europa. Din 2015, este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, contribuind la numeroase proiecte de cercetare naționale și internaționale.

Dr. Mercut este un autor și coautor prolific, cu multiple publicații în reviste de specialitate, și un prezentator activ în cadrul manifestărilor științifice de chirurgie plastică. Clinica sa oferă o gamă variată de proceduri estetice și reconstructive, bazate pe cele mai sigure și eficiente tehnici chirurgicale.

Oftalmologie Craiova

Oftalmologie Craiova este dedicată oferirii de servicii oftalmologice la cele mai înalte standarde, beneficiind de un personal extrem de calificat. Echipa noastră include un medic oftalmolog primar cu supra-specialitate în Patologia Retinei Medicale, obținută în urma unui stagiu de pregătire de un an în Marea Britanie, și un medic oftalmolog specialist. Clinica este echipată cu tehnologii inovative, contribuind la creșterea calității și diversificarea serviciilor oferite.

Misiunea noastră este de a promova diagnosticarea precoce și screening-ul patologiilor oculare, aducând beneficii majore la nivel individual, social și economic. Ne propunem să asigurăm servicii de oftalmologie de înaltă calitate și rentabilitate pentru publicul larg, punând la dispoziția pacienților expertiza și experiența unei echipe de medici cu specializări multiple obținute în țară și în străinătate.

FaceLounge

Face Lounge, clinica de chirurgie estetică din Craiova, este destinată celor care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic și calitatea vieții. Specialiștii noștri certificați și pionieri în domeniul procedurilor cosmetice și reconstructive, oferă o colaborare multidisciplinară pentru a garanta cele mai bune rezultate.

Procedurile oferite includ liposucție, augmentare mamară, injectări cu acid hialuronic și botox, și multe altele. Clinica noastră se concentrează pe tehnici minim invazive și o abordare inovatoare, asigurând consiliere de specialitate și tehnici chirurgicale eficiente. Ne mândrim cu relațiile de încredere construite cu pacienții noștri, oferind rezultate care adesea depășesc așteptările.

Focus Clinic reprezintă fuziunea perfectă între excelența în oftalmologie, chirurgia plastică de top și inovațiile în chirurgie estetică. Aducem un plus de valoare pe piața serviciilor medicale din Craiova, oferind pacienților acces la o gamă completă de servicii integrate, într-un mediu modern și primitor.

Pacienții noștri beneficiază acum de expertiza combinată a celor mai buni specialiști în domeniile lor, tehnologie de ultimă generație și o abordare centrată pe nevoile individuale. Focus Clinic este dedicată îmbunătățirii continue a serviciilor medicale și estetice, asigurându-se că fiecare pacient primește îngrijirea și atenția pe care le merită.

Vă Așteptăm la Focus Clinic!

Indiferent de nevoile dumneavoastră medicale sau estetice, Focus Clinic este aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții. Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți cum putem contribui la sănătatea și frumusețea dumneavoastră. Programările pot fi făcute online sau prin telefon, iar echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ofere o experiență medicală de excepție.

Scroll to Top