Cum decurge ziua operației de augumentare mamară?

In ziua operației veți ajunge la clinica la ora stabilita împreuna cu medicul. Nu aveți voie sa mâncați și sa consumați lichide 7 ore înainte de intervenție. Veți fi primita de personalul clinicii și cazata în salon unde veți rămâne peste noapte. Medicul anestezist va vorbi cu dvs despre cum decurge și ce riscuri are anestezia generala.

Pacienta părăsește clinica a doua zi cu recomandarea de control la 24 de ore.

Implantul de silicon și tehnica operatorie se decid în timpul consultațiilor preoperatorii. In ziua operației se verifica măsurătorile și se  efectuează un desen pre operator. Dupa ce semnează consimțământul pentru operație, pacienta merge în sala de operație.

Intervenția de mărire a sânilor durează în jur de una – doua ore. Folosind incizia aleasa împreuna cu pacienta, se crează un buzunar fie sub glanda mamara și deasupra mușchiului pectoral, fie sub mușchiul pectoral. Dupa introducerea implantului de silicon, inciziile se închid cu fire resorbabile, care nu mai trebuie extrase. Se aplica un pansament de protecție, apoi burtiera compresiva.

Pacienta se trezește în pat, la salon. Se administrează medicație de durere imediat post operator. Puteți manca și va puteți ridica din pat la câteva ore după trezire.

Pacienta părăsește clinica a doua zi cu recomandarea de control la 24 de ore.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top