Cum decurge prima consultație pentru augmentarea mamară?

La prima consultație pentru intervenția de mărire a sânilor medicul  va întreba despre așteptările pe care le aveți.

Puteți sa puneți întrebări despre orice considerați ca este important legat de acest implant de silicon, forma și mărimea protezelor, recuperarea de după operație. Pacienta trebuie sa ofere informații cu privire la starea de sănătate, eventuale tratamente urmate și istoric familial de cancer de sân.

Se examinează sănii, calitatea pielii, mărimea sânului existent, poziția și mărimea areolelor și a șanțului infra mamar.

Doar după aceasta se poate alege un implant de silicon potrivit pentru corpul pacientei. Daca sănii sunt lăsați, poate fi recomandata o ridicare a sânilor în combinație cu augmentarea mamara. Multe paciente vin cu o mărime pe care o doresc pentru ca „așa are o prietena și arata bine”. Implantul se alege însă individual pentru corpul fiecărei paciente, în funcție de înălțime, lățimea toracelui, poziția sânului pe torace etc. O sa aveți posibilitatea sa „probați” diferite mărimi și sa va faceți o idee cum veți arata „cu silicoane”

Consultație implanturi silicon- Dr Razvan Mercut

Dupa alegerea unui implant, medicul va prezenta tehnica cea mai potrivita pentru plasarea implantului. Se fac fotografii preoperatorii și se analizează eventuale asimetrii împreuna cu pacienta. Veți primi o lista cu analize și investigații necesare înainte de intervenție și se fac măsurători pentru burtiera pe care o veți primi după intervenție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top