Descoperiti libertatea care vine
dintr-o viziune uimitor de clara

Experimentati viata cu
o vedere mai buna.

Ochii tai, mereu in centrul atentiei!

Suntem un centru de oftalmologie modern, unde cele mai actuale echipamente si cunostintele, experienta si competentele si-au unit fortele pentru a oferi ajutor eficient pacientilor nostri.

Cand veniti la noi, puteti fi sigur ca problema dumneavoastra oftalmologica va fi tratata de un specialist care are experienta in diagnosticarea si tratamentul afectiunii.

De ce Focus Clinic?

Specializare

Medic oftalmolog primar cu supraspecialitate in Patologia Retinei medicale, obtinuta in urma unui stadiu de pregatire de un an in UK si Medic oftalmolog specialist

Comunicare

Raspundem tuturor sesizarilor si intrebarile dumneavoastra, iar medicii sunt disponibili pentru pacientii lor. Nici un mesaj sau telefon nu ramane fara raspuns!

Confort

Alocam un timp adecvat consultatiilor pentru a asigura o stare de bine pacientilor nostri. Avem spatii aerisite si confortabile si incercam sa reducem timpii de asteptare.

Digitalizare

Stim ca online e mai comod, asa ca documentele noastre sunt stocate pe medii digitale. Va vom gasi fisele vechi imediat!

Programeaza-te AZI pentru prima consultatie

Primul pas in diagnosticarea si tratarea problemelor tale oftalmologice.

De la diagnostic la tratament

Oferim o gamă largă de proceduri oftalmice efectuate intr-o atmosfera prietenoasa iar tratamentul dureaza de obicei de la cateva zeci de minute pana la cateva ore.

Consultatii complete

Este nevoie de o singură consultatie oftalmologica profesionala pentru a primi un diagnostic cu adevarat corect si o solutie pentru tratarea afectiunii.

Aparatura performanta

Aducem cabinetele oftalmologice la standarde europene, avand la dispozitie cele mai performante aparate pentru toate tipurile de investigatii.

Tomografie in coerenta optica

Ne permite sa vedem in cateva secunde straturile din profunzimea retinei si astfel sa identificam mai rapid modificarile pentru a-ti proteja vederea.

Ecografie oculara

Un test rapid, non-invaziv, utilizat in mod obisnuit in practica clinica pentru a evalua integritatea structurala si patologia ochiului.

Perimetrie computerizata

Masuram campul vizual,  suprafata din lumea inconjuratoare perceputa visual de unul sau ambii ochi in timp ce fixeaza un punct central stationar. Ingustarea lui duce la ingreunarea activitatilor zilnice.

Tonometrie non-contact

Tonometria oculara este o procedura importanta pentru diagnosticarea si monitorizarea glaucomului si a altor afectiuni care modifica tensiunea intraoculara.

Biometrie

Biometria este un test non-invaziv care masoara dimensiunile globului ocular: lungimea axiala, precum si adancimea camerei anterioare oculare Este utilizata pentru a oferi masuratori precise ale grosimii, diametrului si curburii corneei.

Autorefractie

Refractia oculara este reprezentata de modificarea directiei razelor de lumina datorita mediilor oculare transparente si refringente, fenomene care conduc la formarea pe retina a imaginilor obiectelor aflate in fata ochiului.

Programeaza-te acum!

Poti beneficia de programare rapida, uneori chiar in aceeasi zi la consultatie oftalmologica la medic primar oftalmolog cu experienta in domeniu. Programeaza-te acum online sau prin apel telefonic.

Scroll to Top