Injectări cu Botox în Craiova

radu_a

radu_a

Ești în căutarea unui doctor profesionist care realizează injectări cu Botox în Craiova?

Dr. Răzvan Mercuț reușește adevărate opere de artă în ceea ce privește estetica chirurgicală. În realizarea procedurilor sunt folosite cele mai moderne tehnici de injectare Botox. 

Ce sunt injectările cu Botox?

injectări cu botox în Craiova

                                                                                                               

Botoxul este o proteină produsă din toxina botulinică, pe care o produce bacteria Clostridium botulinum. Pentru ca orice mușchi să se contracte, nervii eliberează un mesager chimic numit acetilcolină la joncțiunea unde terminațiile nervoase se întâlnesc cu celulele musculare. Acetilcolina se atașează de receptorii de pe celulele musculare și provoacă contractarea sau scurtarea celulelor. Injecțiile cu botox împiedică eliberarea de acetilcolină, care oprește contractarea celulelor musculare. În acest fel, toxina ajută mușchii să devină mai puțin rigizi. Dr Răzvan Mercuț – specialist în injectări cu Botox în Craiova – te va ghida prin planul de tratament și de recuperare și îți va răspunde la toate întrebările.

Cum ne ajută Botoxul?

Utilizarea principală a Botoxului este de reducere a aspectului ridurilor faciale. Efectele sunt temporare și durează de la 3 luni la 12 luni, în funcție de tipul de tratament.

Cele mai solicitate zone pentru injectări sunt:

  • ridurile dintre sprâncene;
  • ridurile din jurul ochilor; 
  • ridurile de pe frunte;
  • transpirația excesivă (hiperhidroză)
  • ridurile din jurul gurii.

La ce să ne așteptăm după această procedură?

Evitați frecarea, masarea sau aplicarea oricărei presiuni pe zona tratată. Aceste acțiuni pot face ca Botoxul  să se răspândească în alte zone ale corpului. Acest lucru vă poate afecta negativ rezultatele. Când sunteți injectat între sprâncene, nu vă întindeți sau să vă aplecați timp de trei până la patru ore.

Înainte de începerea procedurii se vor discuta ariile ce necesită tratate și de asemenea puținele contraindicații pe care le poate avea. Unele rezultate ale injectarii vor apărea imediat, dar efectul complet, va fi notabil în aproximativ 2 săptămâni.

injectări cu botox în Craiova

Alegând clinica de chirurgie plastică Dr Răzvan Mercuț, vei obține o îngrijire completă, plină de compasiune și încredere.

Cu cât ne contactați mai devreme, cu atât mai devreme vă puteți începe călătoria.

Fă-ți acum o programare pentru injectări cu Botox în Craiova – și bucură-te de rezultate!

CLICK AICI pentru servicii și prețuri.CLICK AICI pentru programări.